top of page
KITARAHUOLTO

Meiltä saat soittotunnit kitaralle, bassolle tai pianolle!

Haluatko kehittyä soittajana? Paras tapa kehittymiseen on ottaa soittotunteja! Itsenäinen opiskelu on tärkeää, mutta mikään ei korvaa hyvän opettajan tukea taitojesi kehittämiselle. Tunnit pidetään studiossa, jossa käytettävissäsi on ammatti tasoiset äänitys välineet. Pianotunneilla pääset soittamaan 1,8 m Flyygeliä! Voit ostaa meiltä yksittäisiä tunteja, tai pidempi kestoisia jaksoja. Pidämme tunteja myös netin välityksellä.

Soittotunnit kitaristeille

Nyt 39 € / oppitunti (Norm. 45 €)

Haluatko kehittyä soittajana tai uutta potkua harrastukseen? Meiltä saat ammattitaitoista opetusta, sähkö- ja akustiselle kitaralle. Tyylilajin saat valita vapaasti, pop, rock, jazz tai klassinen. Oppitunnin pituus 45 min. Tutustumiskäynti 20 €

Guitar Lesson

Soittotunnit kosketinsoittimille

Nyt 39 € / oppitunti (Norm. 45 €)

Haluatko kehittyä soittajana tai uutta potkua harrastukseen? Meiltä saat ammattitaitoista opetusta, kosketinsoittimille. Tyylilajin saat valita vapaasti, pop, rock, jazz tai klassinen. Oppitunnin pituus 45 min. Tutustumiskäynti nyt 20 €.

Piano Keys

Soittotunnit basisteille

Nyt 39 € / oppitunti (Norm. 45 €)

Haluatko kehittyä soittajana tai uutta potkua harrastukseen? Meiltä saat ammattitaitoista opetusta bassolle. Tyylilajin saat valita vapaasti, pop, rock, jazz tai klassinen. Oppitunnin pituus 45 min. Tutustumiskäynti 20 €.

Playing Bass
bottom of page